Prijs zwembad in tuin?

Prijs zwembad tuin kosten aanleg zwembad

Prijs zwembad tuin

Wat is de prijs voor een zwembad in de tuin? Onze zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende zwembadmodellen. Zo hebben we voor ieder prijsbudget wel een passend zwembad in huis. De prijs van een zwembad wordt hoofdzakelijk berekend aan de hand van de afmetingen, de gebruikte grondstof en de samenstelling van alle zwembadaccessoires zoals warmtepomp, trapmodel, verlichting, tegenstroom, zwembadafdekking, zwembad robot, etc.

Alle op maat gefabriceerde monoblock zwembaden bij zwembadbouwer Le Bain D’or bestaan uit polypropyleen. Deze grondstof heeft veel faam verworven in de chemische nijverheid omwille van de hoge resistentie tegen zuren, basen en oplosmiddelen. Perfect dus voor zwembadbouw.

PP is een elastisch en slijtvast polymeer, het is hygiënisch en eenvoudig te reinigen, bijzonder taai en scheurvast. Dit alles bij een breed temperatuurbereik. Het soortelijk gewicht van polypropyleen is zo laag dat de plaatsing van de zwembadkuip snel en gemakkelijk verloopt. Het pp zwembad wordt in de fabriek gemonteerd met de meeste accessoires aanwezig op de vrachtwagen waardoor de tijd doorgebracht op de werf veel korter is dan bij de installatie van een betonnen zwembad. Dit verlaagt ook de prijs van uw zwembad.

Bovendien is het recycleerbaar en dus milieuvriendelijker. U heeft dus een ecologisch zwembad in de tuin wanneer u door Le Bain D’or een zwembad laat aanleggen. Tevens ligt de isolatiewaarde bij polypropyleen hoger dan bij een polyester of betonnen zwembad. Polypropyleen heeft een lambda waarde van 0.15 W/m/K. Er is niet alleen het financieel voordeel, maar veelvuldig externe isolatie aanbrengen rond het zwembad is overbodig.

Kosten aanleg zwembad?

Zwembad bouwen? Wilt u deze zomer een zwembad bouwen in de tuin en bent u op zoek de beste prijs voor kwalitatief gezien het interessantste zwembad op de markt? Bent u op zoek naar wellicht de beste zwembadbouwer om deze zwembaddroom te realiseren? Wees dan gerust, de kosten voor uw zwembad zijn de scherpste op de markt. Door de grote hoeveelheid zwembaden en eigen fabricatie worden de kosten voor de aanleg van uw zwembad tot een minimum herleid.

Ontdek hier onze realisaties polypropyleen zwembaden.

Meer info m.b.t. de uiteindelijke kostprijs van uw eigen zwembad in de tuin?

Hebt u de knoop doorgehakt en gaat u een Zwembad plaatsen? Neem contact met Zwembaden Le Bain D’or voor meer info of vraag een offerte aan om de prijs van uw zwembad in de tuin te berekenen.

Ook uw eigen stukje zwemparadijs in de tuin?

Kies voor een zwembad van Zwembaden Le Bain D'or!

Inlichting of prijsofferte zwembad tuin aanvragen?