Zwembaden Antwerpen – Zwembadbouwers Antwerpen

zwembaden Antwerpen zwembadbouwers Antwerpen

Zwembaden Antwerpen

Zwembaden Antwerpen? Op zoek naar gedreven zwembadbouwers te Antwerpen? Dan is er nu goed nieuws voor u. Zwembaden Le Bain D’or specialiseert in de aanleg van zwembaden voor binnen en buiten te Antwerpen.

De zwembadbouwers van Le Bain D’or hebben zich in een korte periode ontwikkelt tot een toonaangevende specialist in de Antwerpse zwembadbouw. De motor voor dit succes ligt in de uitzonderlijke gedrevenheid van zaakvoerder Dominique Dedecker en zijn voltallige entourage om ten alle tijden kwaliteit te leveren.

De wil binnen Le Bain D’or om het hun beste beentje voor te zetten is opmerkelijk groot. De geleverde service is er uitstekend, de gebruikte materialen en producten van de beste kwaliteit, en op de afwerkingsgraad is al helemaal niets ongunstig te bespeuren. Le Bain D’or laat dan ook niets aan het toeval over.

Zwembad bouwen? Zwembadbouwer Le Bain D’or heeft vele jaren ervaring met het verwezenlijken van zwembaddromen. De talloze referenties zwembadbouw in Antwerpen en omstreken zijn een waardering voor de geleverde inspanningen en prestaties de voorbije 14 jaar. Het bouwen van uw binnen- of buitenzwembad kan u dus zonder zorgen uitbesteden aan de professionals van Zwembaden Le Bain D’or! Het getoonde vertrouwen in ons vakmanschap wordt steeds beloond.

Soorten zwembaden in Antwerpen

Le Bain D’or heeft gekozen om enkel te werken met polypropyleen als grondstof voor de zwembadkuipen. Dit is een thermoplastisch polymeer dat een veelvuldig wordt toegepast in de industrie waarvan de producten een hoge kwaliteit en duurzaamheid vereisen. Als polymeer is PP resistent tegen chemische basen, zuren en oplosmiddelen. Uitermate geschikt dus om zwembaden mee te bouwen.

Dit type monoblok zwembaden wordt vervaardigd uit polypropyleen van 8mm dik geheel afgestemd aan persoonlijke wensen en behoeftes.

  • Unieke zwembaden
  • Op maat vervaardigd
  • U bepaalt zelf de afmetingen
  • U bepaalt zelf de uitrusting

Soorten polypropyleen zwembaden

  • Overloop zwembad
  • Top-level zwembad

Ons assortiment polypropyleen zwembaden bestaat dus enkel uit kwaliteitszwembaden van het allerhoogste niveau. We hanteren de meest duurzame en degelijke materialen die u jarenlang zwembadpret garanderen. Ontdek hier onze realisaties polypropyleen zwembaden.

Le Bain D’or monoblok zwembaden weerspiegelen dus het maatwerk gekozen volgens uw persoonlijke smaak en wensen. Hierbij kiest u regelrecht voor ongeëvenaarde kwaliteit en een sublieme afwerkingsgraad. Le Bain D’or verwezenlijkt niets minder dan uw zwembaddroom! Vraag een offerte aan voor een monoblok polypropyleen zwembaden en ervaar zelf waarom de zwembadbouwers van Zwembaden Le Bain D’or enkel voor kwaliteit en degelijkheid kiezen.

Meer weten over zwembadbouw te Antwerpen?

Neem contact met Zwembaden Le Bain D’or voor meer info of vraag een offerte aan bij de specialist voor zwembaden in Antwerpen.

Ook uw eigen zwembad in Antwerpen?

Kies voor de Antwerpse zwembadbouwers van Le Bain D'or!

Inlichting of offerte aanvragen voor zwembaden te Antwerpen?

    Budget*

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Hart.