Blog Detail

Home /150 Blog /150 Detail
Zwembaden

Polypropyleen zwembaden? Polypropyleen zwembad op maat van Le Bain D’or

Polypropyleen zwembaden – polypropyleen zwembad op maat

Polypropyleen zwembad

Polypropyleen zwembad

Wat is een polypropyleen zwembad? Polypropyleen zwembaden zijn bouwkundige monoblok zwembaden. Deze zwembaden kunnen op maat vervaardigd worden uit polypropyleen of PP. Dit is een thermoplastisch polymeer dat een zeer brede toepassing kent in de industrie waarvan de producten een hoge kwaliteit vereisen. Als polymeer is PP resistent tegen chemische basen, zuren en oplosmiddelen. Uitermate geschikt dus voor de bouw van zwembaden.

Ons assortiment polypropyleen zwembaden bestaat dus enkel uit kwaliteitszwembaden van het allerhoogste niveau. We hanteren de meest duurzame en degelijke materialen die u jarenlang zwembadpret garanderen.

Zwembaden Le Bain D’or specialiseert in het monoblok zwembad op maat: het bouwkundig monoblok polypropyleen zwembad.

Dit type monoblok zwembaden wordt vervaardigd uit polypropyleen van 8mm dik geheel afgestemd aan persoonlijke wensen en behoeftes.

  • Unieke zwembaden
  • Op maat vervaardigd
  • U bepaalt zelf de afmetingen
  • U bepaalt zelf de uitrusting

Soorten polypropyleen zwembaden

  • Overloop zwembad
  • Top-level zwembad

Vraag een offerte aan voor een monoblok polypropyleen zwembaden en ervaar zelf waarom Zwembaden Le Bain D’or enkel voor kwaliteit en degelijkheid kiest.

Meer info m.b.t. onze expertise inzake een polypropyleen zwembad?

Neem contact met Zwembaden Le Bain D’or voor meer info of vraag een prijsofferte aan bij de specialist voor polypropyleen zwembaden.

Ook uw eigen stukje zwemparadijs in de tuin?

Kies voor een luxe zwembad op maat!