Blog Detail

Home /150 Blog /150 Detail

Een exclusief zwembad? Kies dan voor een luxe zwembad

Exclusieve luxe zwembaden van Le Bain D’or

Een bijzondere tuin vraagt om een uniek zwembad. Wilt u genieten in stijl en luxe? Kies dan voor een exclusief zwembad van Le Bain D’or. Zwembaden Le Bain D’or bouwt exclusieve luxe zwembaden op maat.

Het voornaamste voordeel in vergelijking met de traditionele monoblok zwembaden is dat onze polypropyleen of PP zwembaden volledig op maat worden gebouwd, van lengte tot accessoires toe.

Hoogwaardige en duurzame materialen

Bij een exclusieve afwerking hoort het gebruik van hoogwaardige materialen die bijdragen aan de hoge afwerkingsgraad van uw zwembad. Zo kan u kiezen uit verschillende zwembadmodellen:

  • Klassiek zwembad met Skimmer Plus
  • Uniek zwembad met een Overflow Infinite
  • Uniek zwembad met een Overflow Exclusive

Bij een super deluxe zwembad denkt u natuurlijk aan een state-of-the-art warmtepomp en filterinstallatie die uw zwembad ten alle tijden zuiver en op temperatuur houdt. Ook hier laten we niets aan het toeval over om uw gasten de luxe te bieden die ze verwachten.

Luxe en exclusieve zwembadbouw

Bent u op zoek naar een zwembadbouwer luxueuze zwembaden van ontwerp tot plaatsing? Vertrouw dan op Le Bain D’or. Vraag hier een offerte aan voor het bouwen van uw exclusief luxe zwembad.

Ook een exclusief zwembad in de tuin?

Kies voor een luxe zwembad op maat!