section-f878b56

Buitenzwembad

Zwembad buiten
van Le Bain D’or

Met een zwembad buiten in de tuin creëert u uw stukje paradijselijke oase. Samen met de ganse familie genieten en plezier maken in een buitenzwembad dat de waarde van uw woning verhoogt. Voor een buitenzwembad op maat kiest u voor een monoblok polypropyleen zwembad van Le Bain D’or.

 

Wat is een monoblok polypropyleen buitenzwembad op maat? Een polypropyleen zwembad op maat is een zwembad dat wordt samengesteld uit één geheel. Een dergelijk zwembad kan eveneens geplaatst worden als binnenzwembad. De zwembadkuipen worden naar wens van onze klanten in één stuk gefabriceerd en vervaardigd. Er zijn verschillende soorten monoblok zwembadmodellen beschikbaar. Het assortiment van Zwembaden Le Bain D’or bestaat uit polypropyleen kwaliteitszwembaden van het allerhoogste niveau.

Uw tuin is bijzonder en daar hoort ook een zwembad aanleggen bij. Droomt u van een buitenzwembad op maat? Zwembaden Le Bain D’or is de referentie voor ‘custom made’ bouwkundige monoblok buitenzwembaden op maat. Onze polypropyleen zwembaden zijn een voorbeeld van het zwembad van de toekomst. Deze progressieve blik op de toekomst zorgt ervoor dat Le Bain D’or toonaangevend is in Vlaanderen voor het plaatsen van monoblok polypropyleen zwembaden op maat.

> VRAAG UW OFFERTE AAN
Zwembad aanleggen
section-f1eab33
section-9ecb29c
section-9ecb29c

Buitenzwembad laten bouwen

Wilt u deze zomer een buitenzwembad laten bouwen in de tuin? Bent u op zoek naar wellicht de beste zwembadbouwer in Vlaanderen om vorm te geven aan deze zwembaddroom? Wees dan gerust, bij Le Bain D’or beschikken we over 14 jaar praktijkervaringen met het aanleggen van de mooiste zwembaden. We zorgen voor een persoonlijke begeleiding doorheen het ganse traject. Van aanleg van het zwembad tot volledige afwerking van uw tuin met terras en poolhouse. Bij ons bouwt u in vertrouwen een eigen zwembad waarin u alle dagen van de mooiste periode van het jaar zal willen verblijven. Verwen uzelf dus snel en vraag vandaag nog uw offerte aan voor een buitenzwembad op maat.

Ontdek hier onze realisaties buitenzwembaden.

Le Bain D’or buitenzwembaden weerspiegelen dus het maatwerk gekozen volgens uw persoonlijke smaak en wensen. Hierbij kiest u regelrecht voor ongeëvenaarde kwaliteit en een sublieme afwerkingsgraad. Le Bain D’or verwezenlijkt niets minder dan uw zwembaddroom!

BEKIJK ONZE MODELLEN
section-ab6edef
Zwembaden Le Bain D’or

Meer info m.b.t. onze expertise inzake buitenzwembaden?

Neem contact met Zwembaden Le Bain D’or voor meer info of vraag een prijsofferte aan bij de specialist voor het aanleggen van monoblok polypropyleen buitenzwembaden.

section-9039897
Zwembaden Le Bain D’or

Ook uw eigen stukje
zwemparadijs in de tuin?

Kies voor een luxe buitenzwembad van Zwembaden Le Bain D'or!
VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN