section-f878b56

Zwembad aanleggen in de tuin?

PP zwembad aanleg
van Le Bain D’or

Gaat u een zwembad aanleggen maar bent u nog niet zeker over welk type zwembad u wenst aan te leggen? Voor het aanleggen van een zwembad hebt u namelijk een ruime keuze uit monoblok zwembaden op de markt. Van polyester, inox en keramische zwembaden.

Zwembaden Le Bain D’or heeft zich gespecialiseerd in de aanleg het zwembad van de toekomst, nl. een polypropyleen of PP zwembad. Het grootste voordeel in vergelijking met de traditionele monoblok zwembaden is dat PP zwembaden volledig op maat kunnen worden aangelegd, van lengte tot accessoires toe.

Bent u op zoek naar een specialist luxe zwembadaanleg van ontwerp tot plaatsing? Dan is Zwembaden Le Bain D’or u graag van dienst! Gedreven passie, aandacht voor esthetiek en perfecte afwerking zijn de kenmerken van onze zwembad aanleg.

> VRAAG UW OFFERTE AAN
Zwembad aanleggen
section-f1eab33
section-9ecb29c
section-9ecb29c

Wat is een PP zwembad?

Een PP zwembad of polypropyleen zwembad is een bouwkundig monoblok zwembad. Deze type van zwembaden worden gefabriceerd op basis van thermoplastisch polymeer dat een zeer ruime applicatie kent in de nijverheid waarvan de producten een hoge kwaliteit vergen.

Als polymeer is PP van nature resistent tegen chemische basen, zuren en oplosmiddelen. Perfect dus voor het aanleggen van zwembaden. We hanteren de meest duurzame en degelijke materialen die u jarenlang zwembadpret garanderen.

Zwembaden Le Bain D’or voorziet in de aanleg van een monoblok zwembad op maat: het bouwkundig monoblok polypropyleen of PP zwembad.

Dit type monoblok zwembaden wordt geheeld vervaardigd uit polypropyleen van 8mm dik met een afwerking geheel naar wens.

  • Unieke zwembaden
  • Op maat vervaardigd
  • U bepaalt zelf de afmetingen
  • U bepaalt zelf de uitrusting
BEKIJK ONZE MODELLEN
section-688ec97
Zwembaden Le Bain D’or

De aanleg van uw zwembad

Zwembaden Le Bain D’or verwezenlijkt zwembaddromen van het allerhoogste niveau. Alle zwembaden worden op maat ontworpen volledig afgestemd op uw dromen en wensen.

Als grondstof voor de fabricatie van onze luxe zwembaden wordt polypropyleen of PP gebruikt. Dit thermoplastisch polymeer beschikt over bijzonder veelzijdige eigenschappen die toelaten om superieure zwembaden op maat te ontwerpen uitermate geschikt voor buitengewone zwembadbouw.

Buitengewone luxe zwembaden

Wie een uniek luxe zwembad wilt, volledig naar wens ontworpen en samengesteld, kiest voor een polypropyleen zwembad van Le Bain D’or. Polypropyleen laat toe alle onderdelen naar persoonlijke verwachtingen in te vullen; van vorm, afmetingen en naar accessoires.

Een polypropyleen zwembad vergt bovendien geen onderhoud door de vuil afstotende en krasvrije eigenschap van het materiaal.

section-a4833ba
Zwembadaanleg Neerpelt
//www.zwembaden-lebaindor.be/wp-content/uploads/2023/04/Aanleg-zwembad-Le-Bain-Dor.jpg

Traject: Aanleggen van uw zwembad

Wanneer u hebt beslist de aanleg van een privé-zwembad in de tuin te toevertrouwen aan de juiste zwembadbouwer, verwacht u natuurlijk professioneel advies. Gedegen advies omtrent zwembad aanleg is essentieel en net daarom is zwembadbouwer Le Bain D’or zo verheugd dat u onze website gevonden heeft op Google. Op deze website vindt u alle info omtrent polypropyleen zwembaden en de afwerking ervan.

Een zwembad aanleggen door Le Bain D’or verloopt volledig volgens uw wensen. Vragen omtrent nodige vergunningen worden snel opgeklaard. Ook staan we in voor de zwembadverwarming en de zuiveringstechniek. Daarbuiten garandeert Le Bain D’or een onberispelijke afwerking van deze techniek.

Binnen Le Bain D’Or werken meerdere partijen samen bij de aanleg van uw zwembad. Voor de volledige integratie van uw zwembad en afwerking van de tuin werkt Le Bain D’or samen met gerenommeerde tuinaannemers zoals Tuinen Hendrix en Gert Kwanten. Deze ondernemingen voeren de aanleg van uw tuin uit aan dezelfde kwaliteitsnormen als we hanteren voor het aanleggen van uw zwembad.

Bouwaanvraag aanleg zwembad

Voor het aanleggen van een zwembad in uw tuin heeft u defacto een stedenbouwkundige vergunning nodig. Mede dankzij de vrijstellingsregeling van Ruimtelijk Ordening zijn er al heel wat mogelijkheden zonder vergunning. Le Bain D’Or Zwembaden helpt haar klanten graag vooruit met deze materie.

section-ab6edef
Zwembaden Le Bain D’or

Meer info m.b.t. onze expertise inzake het aanleggen van zwembaden?

Neem contact met Zwembaden Le Bain D’or voor meer info of vraag een prijsofferte aan bij de specialist voor het aanleggen van monoblok polypropyleen zwembaden.

section-9039897
Zwembaden Le Bain D’or

Ook uw eigen stukje
zwemparadijs in de tuin?

Kies voor een luxe zwembad op maat van Zwembaden Le Bain D'or!
VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN