Blog Detail

Home /150 Blog /150 Detail
Zwembad aanleggen in de tuin

Zwembad aanleggen in de tuin? PP zwembad van Le Bain D’or

Zwembad aanleggen in de tuin?

Gaat u een zwembad aanleggen maar bent u nog niet zeker over welk type zwembad u wenst aan te leggen? Voor het aanleggen van een zwembad hebt u namelijk een ruime keuze uit monoblok zwembaden op de markt. Van polyester, inox en keramische zwembaden.

Zwembaden Le Bain D’or heeft zich gespecialiseerd in de aanleg het zwembad van de toekomst, nl. een polypropyleen of PP zwembad. Het grootste voordeel in vergelijking met de traditionele monoblok zwembaden is dat PP zwembaden volledig op maat kunnen worden aangelegd, van lengte tot accessoires toe.

Bent u op zoek naar een specialist luxe zwembadaanleg van ontwerp tot plaatsing? Dan is Zwembaden Le Bain D’or u graag van dienst! Gedreven passie, aandacht voor esthetiek en perfecte afwerking zijn de kenmerken van onze zwembad aanleg.

Wat is een PP zwembad?

Een PP zwembad of polypropyleen zwembad is een bouwkundig monoblok zwembad. Deze type van zwembaden worden gefabriceerd op basis van thermoplastisch polymeer dat een zeer ruime applicatie kent in de nijverheid waarvan de producten een hoge kwaliteit vergen.

Als polymeer is PP van nature resistent tegen chemische basen, zuren en oplosmiddelen. Perfect dus voor het aanleggen van zwembaden. We hanteren de meest duurzame en degelijke materialen die u jarenlang zwembadpret garanderen.

Zwembaden Le Bain D’or voorziet in de aanleg van een monoblok zwembad op maat: het bouwkundig monoblok polypropyleen of PP zwembad.

Dit type monoblok zwembaden wordt geheeld vervaardigd uit polypropyleen van 8mm dik met een afwerking geheel naar wens.

  • Unieke zwembaden
  • Op maat vervaardigd
  • U bepaalt zelf de afmetingen
  • U bepaalt zelf de uitrusting

Soorten PP zwembaden

  • Overloop zwembad
  • Top-level zwembad

Vraag hier een offerte aan voor het aanleggen van  monoblok PP zwembad en ervaar zelf waarom Zwembaden Le Bain D’or enkel voor kwaliteit en degelijkheid kiest voor al onze zwembadaanleg.

Ook uw eigen stukje zwemparadijs in de tuin?

Kies voor een luxe zwembad op maat!

Help onze uitzonderlijke standaard te promoten: